درمان های خانگی برای جوش

درمان جوش صورت با روش های طبیعی، بدون نیاز به مواد شیمیایی

جوش ها برآمدگی های قرمز رنگ و پر از چرک هستند که در زیر پوست ایجاد می شوند.

آنها اغلب دردناک هستند و تا زمانی که تخلیه شوند بزرگتر می شوند. آنها می توانند به اندازه یک توپ بیسبال رشد کنند. جوش های بزرگتر به عنوان آبسه های پوستی نیز شناخته می شوند.

ناحیه اطراف پوست نیز می تواند قرمز و دردناک باشد.

جوش را نچینید یا فشار ندهید. اگر جوشها توسط پزشک به درستی تخلیه نشوند، می‌توانند نواحی مجاور را آلوده کنند یا عفونت را به عمق پوست فشار دهند و باعث ایجاد جوش‌های بیشتر شوند.

در صورت نیاز به تخلیه، پزشک یک برش کوچک روی جای جوش ایجاد می کند و از گاز استریل برای جذب و خارج کردن چرک اضافی استفاده می کند. این کار فقط باید با دقت و در یک محیط استریل انجام شود.

درمان بسیاری از کورک ها در خانه خود با داروهای جایگزین امکان پذیر است.

علل و عوامل خطر

جوش ها بیشتر در موارد زیر ظاهر می شوند:

  • صورت
  • گردن
  • شانه ها
  • زیر بغل
  • باسن

باکتری هایی که فولیکول های مو را آلوده و سپس ملتهب می کنند باعث ایجاد جوش می شوند. بیشتر جوش ها نتیجه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس هستند.

سایر علل احتمالی عبارتند از: موهای درون روییده و گرفتگی غدد عرق.

عوامل خطری که ممکن است شانس شما را برای ایجاد کورک افزایش دهد عبارتند از:

  • بهداشت نامناسب
  • اصلاح
  • داشتن بریدگی های کوچک روی پوست
  • داشتن برخی بیماری های پوستی، مانند آکنه یا اگزما
  • داشتن یک اختلال ایمنی، که شما را در برابر عفونت های باکتریایی آسیب پذیرتر می کند
  • تماس نزدیک با کسی که کورک داشته است، مانند استفاده از تیغ یا حوله مشترک

7 راه حل برای از بین بردن جوش و جای جوش

1. اعمال گرما

گرما به افزایش گردش خون در یک ناحیه کمک می کند و گلبول های سفید و آنتی بادی های بیشتری را برای مبارزه با عفونت به آن ناحیه می آورد. قرار دادن حرارت روی جوش یکی از بهترین درمان‌های خانگی است که می‌توانید امتحان کنید.

کمپرس گرم را هر بار به مدت 20 دقیقه روی ناحیه مورد نظر قرار دهید. این کار را سه یا چهار بار در روز و هر روز انجام دهید تا زمانی که جوش از بین برود.

2. روغن درخت چای

روغن درخت چای و ۱۴ مورد استفاده از آن - چطور

روغن درخت چای دارای خواص ضد باکتری و ضد عفونی کننده قوی است. این خواص ممکن است به درمان عفونت باکتریایی که باعث جوش می شود کمک کند.

روغن درخت چای را نباید مستقیماً روی پوست مالیده شود، زیرا می تواند اثر سوزش داشته باشد. در عوض، پنج قطره روغن درخت چای را با یک قاشق چایخوری روغن نارگیل یا زیتون مخلوط کنید.

روغن درخت چای رقیق شده را روی یک سواب پنبه بریزید و آن را دو یا سه بار در روز روی جوش بمالید. این کار را هر روز انجام دهید تا جای جوش کاملا از بین برود.

3. پودر زردچوبه

زردچوبه پودر اعلا - خرید,قیمت . خواص - عطاری زعفرانچی

پودر زردچوبه دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی است. خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی زردچوبه ممکن است به بهبود جوش و خلاص شدن سریع از شر آن کمک کند.

می توانید پودر زردچوبه را مصرف کنید، از آن به صورت موضعی برای درمان جای جوش استفاده کنید یا هر دو.

برای خوردن آن، یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه را در آب یا شیر بجوشانید، سپس بگذارید خنک شود. مخلوط را سه بار در روز بنوشید.

برای استفاده موضعی، زردچوبه را با آب، زنجبیل یا هر دو مخلوط کنید تا خمیر درست شود. خمیر را حداقل دو بار در روز روی جوش قرار دهید.

4. نمک اپسوم

نمک اپسوم چیست | خواص نمک اپسوم برای زیبایی

نمک اپسوم فقط یک درمان آرامش بخش نیست. ممکن است به درمان کورک نیز کمک کند. نمک ممکن است به خشک شدن چرک کمک کند و باعث تخلیه جوش شود.

نمک اپسوم را در آب گرم حل کرده و کمپرس را در آن خیس کنید. کمپرس را هر بار به مدت 20 دقیقه روی ناحیه قرار دهید. این کار را حداقل سه بار در روز انجام دهید تا زمانی که جوش از بین برود.

5. پماد آنتی بیوتیک بدون نسخه

با استفاده از پماد آنتی بیوتیک بدون نسخه، که بسیاری از آنها هم سریع و هم تسکین دهنده هستند، میتوانید التهاب ناشی از جوش را کمتر کنید.

حداقل دو بار در روز پماد آنتی بیوتیک را روی جوش بمالید تا زمانی که جای جوش از بین برود.

6. روغن کرچک

فواید روغن کرچک برای صورت و پوست

روغن کرچک حاوی ترکیبی به نام اسید ریسینولئیک است که یک ضد التهاب طبیعی اما قوی است. این، همراه با خواص ضد باکتریایی قوی آن، روغن کرچک را به یک درمان طبیعی عالی برای درمان جوش تبدیل می کند.

حداقل سه بار در روز مقدار کمی روغن کرچک را مستقیماً روی جوش بمالید تا زمانی که جوش از بین برود.

7. روغن چریش

روغن چریش چیست؟ 6 خاصیت شگفت انگیز آن

روغن چریش دارای خواص ضد عفونی کننده، ضد باکتریایی و ضد میکروبی است که می تواند به درمان عفونت های پوستی از جمله جای جوش کمک کند. به یاس بنفش هندی نیز معروف است.

برای درمان جای جوش با روغن چریش، سه تا چهار بار در روز روغن را مستقیماً روی جوش بمالید. قبل و بعد از استفاده حتما دست های خود را بشویید.